Ranieri fehér logo

Prémium, luxus, minőség

A mára már világszerte ismert és szeretett márka története a hatvanas évek végén kezdődött, amikor Pietro Ranieri megnyitotta motorkerékpár javítással foglalkozó üzletét. Azonban hamarosan hajómotorok és hajók szerelésével, valamint eladásával bővítették szolgáltatásaikat, amely aztán a hetvenes évek elejétől az üvegszálas hajók gyártásával hatalmas üzletté fejlődött.

Melyik hajótípus érdekel?

open line

sundeck line

sport fishing line

cabin line

open line

cabin line

sundeck line

sport fishing line

open line

cabin line

sundeck line

sport fishing line

Néhány év leforgása alatt a csónakázás egyre népszerűbb lett, köszönhetően a természetes társadalmi és politikai fejlődésnek világszerte, így a Motonautica F.lli Ranieri által épített kishajók is.
„Szenvedélyünk megújul minden alkalommal, amikor ledobjuk a horgonyt, és megerősödik minden hullámnál, amellyel találkozunk, minden mérföldre, amit vitorlázunk; minden modellt úgy terveztek, hogy rendkívüli élménnyel ajándékozza meg a hajósokat. És közben kihívjuk az időt.”
A Motonautica F.lli Ranieri ezt a küldetést szem előtt tartva, valamint a szépség, a technika és a mesterségbeli tudás ötvözésének képességével érkezett el napjainkig: de legfőképpen fokozatosan ötvözte modelljei technológiai fejlődését a dizájn fejlődésével, mint kiváló kifejezése Made in Italy.

A hajógyár hivatalos weboldala:
https://www.ranieri-international.com/en/

NEXT 370 Executive

Lépjen velünk kapcsolatba!

Online szerviz időpont kérés